Ik wil graag een ervaring met u delen die we vandaag in de stad La Mana (Ecuador) hebben gehad.

Ik was met twee evangelisten bezig met de evangelisatie in een huis, toen we plotseling geschreeuw hoorden en mensen zagen huilen. Ik ging erheen om te kijken wat er aan de hand was en tot onze verbazing had een 12-jarige jongen zelfmoord gepleegd. Hij had zichzelf opgehangen.
We zagen het leed van de familie. Ik sprak met de twee evangelisten dat wij helaas veel te laat waren aangekomen. Het was een kwestie van 15 minuten eerder arriveren en dan had deze tragedie niet hoeven plaatsvinden. Tegelijkertijd sprak de Heilige Geest met mij, dat als ik meer discipelen had gehad, dit niet zou hebben plaatsgevonden.
Natuurlijk, terwijl ik in een huis was, waren de anderen in het huis van deze familie die vandaag rouwt om het verlies van hun zoon, die nog zo jong was. Omdat zijn vader geweigerd zou hebben om met hem naar Manabí (een mooie provincie van Ecuador) te brengen, zei hij dat hij zichzelf zou doden. Maar niemand besteedde er aandacht aan, toen ging hij heen en hing zichzelf op.
Deze foto’s zijn van een paar momenten na de gebeurtenis. De familie was nog steeds in shock, en anderen waren nog aan het schreeuwen.
Tijdens deze Vasten van Daniël moeten we al onze kracht gebruiken om meer discipelen te vormen en hun te leiden naar de doop met de Heilige Geest, want dan zullen we een sterker leger hebben dat de capaciteit heeft om de werken van de duivel te vernietigen.
 
img
 
menino
Met dank aan: pastor Walber Barboza