Voorstel voor de Vasten van Daniël
Ik nodig u die aan de Vasten van Daniël deelneemt (of wilt deelnemen) uit om maximaal te profiteren van deze 21 dagen en in alle opzichten te groeien.
Vanaf vandaag zullen wij elke dag hier vijf taken voor de dag plaatsen. Deze taken hebben met de vijf gebieden van uw leven te maken: geestelijk, gezondheid, financiën en ontwikkeling.
Waarom dit voorstel?
Omdat net zoals bij de vasten van voedsel het niet alleen maar draait om te stoppen met eten, zo draait de Vasten van Daniël ook niet alleen om te stoppen met seculaire informatie of vermaak te absorberen. De vasten vereist onthouding, maar ook acties die u helpen om uw doelen te bereiken.
Het doel van deze Vasten van Daniël is om uw leven in het algemeen te versterken en u voor te bereiden om dat te beginnen met volle kracht.
Hoe dient u de takentabel te gebruiken?
Waarschijnlijk zullen niet alle dingen die u worden aangeraden in de dagelijkse taken iets met u te maken hebben. Bijvoorbeeld, de taak van het financiële leven voor vandaag heeft met schulden te maken. Maar als u geen schulden hebt, dan kunt u hem met iets anders verruilen, iets wat meer met uw financiële situatie te maken heeft.
Wij adviseren u om, indien mogelijk, de takentabel uit te printen en hem met u mee te nemen gedurende de dag, zodat u niets vergeet en ook om af te vinken wat u al heeft gedaan.
Wij zullen dit voorstel ook samen met u doen.
Bent u aan boord?
Laten we dan aan aan slag gaan! Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 1
(Klik erop om het te vergroten)