Nogmaals gefeliciteerd voor u, die nog met dit voorstel bezig bent! U zult vandaag de helft van dit voorstel passeren, wat wil zeggen dat u waarschijnlijk zult doorgaan tot het einde. U kunt vandaag zelfs, als een beloning, een reepje chocola eten… U heeft het verdiend! Maar, met het oog op uw taak voor de gezondheid van vandaag, ga niet over de grenzen.
Jezus leerde ons om dagelijks te bidden dat de Vader ons niet in verzoeking zou laten vallen. Vaak vergeten wij dit. Uw taak van vandaag zal zijn om te weten waar of hoe u verleid wordt, en dit kwaad te bestraffen.
Ik kan met tot vandaag nog het boek “In thé Footsteps of Jesus” herinneren die een vriend mij gaf, korte tijd later kwam ik naar de kerk. Het was een hele belangrijke stap voor mijn geloof. De UKGR heeft verschillende literaire uitgaven, voor verschillende soorten publiek, misschien kunt u dat ene boek dat u niet meer gebruikt van uw boekenplank nemen, of misschien een nieuwe kopen, en aan iemand geven op school, werk of zelfs in de bus of een andere openbare plaats. Het is een manier om iemand de kans te bieden om God te kennen of zich in Hem te versterken.
Laten we doorgaan met deze taken, en geef niet op.
Tot morgen
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 11

(Klik erop om het te vergroten)