De dag met God beginnen is altijd een goed advies. Bereid uzelf voor om wat tijd te nemen om over deze woorden van geloof te mediteren.
Qua gezondheid, eet de meerderheid van ons vandaag de dag of te veel of te weinig. Wij hebben heel slechte eetgewoontes. Hier is uw gelegenheid om een beetje hierover na te denken en balans te zoeken. Onthoud, uw lichaam is de tempel van de Heilige Geest. Er goed voor zorgen is ook een geestelijke handeling.
Wanneer we het hart onderzoeken, dan is het gebruikelijk dat wij kleine beetjes afkeer, jaloezie, wrok en bitterheid vinden waarvan wij zelf niet eens wisten dat ze daar waren. Het is goed om het van dit alles schoon te maken, een emotionele schoonmaak te houden en alles weg te gooien dat niet deugt. Het beste middel voor deze schoonmaak heet vergeving.
Als u gisteren uw lijst met schulden hebt gemaakt, dan is het vandaag de dag om acties te plannen hoe u ze één voor één gaat elimineren. Begin bij de kleinste, dit zal het gemakkelijkste en meest motiverend zijn. Ga naar voren. Een herhaling, als u geen schulden heeft, doe dan iets anders om uw financiën op orde te zetten of te veranderen.
Ten slotte, wij hebben allen iets dat door onze hersens heengaat als een gekraste cd: “Jij dient dit of dat te doen…” Goed. Laten we voor eens en voor altijd een einde maken aan die gekraste cd en doen wat we moeten doen!
Tot morgen.
N.B. Wat dacht u van iemand anders uitnodigen om dit voorstel van geloof samen met u te doen?
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 2
(Klik erop om het te vergroten)