Post Image

LOGO

Trompetten van het kwaad

We hebben al veel overwinningen behaald. Echter, geen van hun werd voorafgegaan met vreugde. Integendeel, zoals een vrouw die de pijn van baren vooraf voelt, was dit ook zo met ons.

En ik zeg meer: hoe groter en expressiever de verovering was, hoe groter en verontrustender het geluid van de trompetten van het kwaad was.

Het oorverdovende geluid van de helse bedreigingen gebeuren juist om de zekerheid van de overwinning te verkoelen, en als gevolg daarvan het geloof in het succes proberen te neutraliseren.

Satan weet dat hij de vervulling van de Beloftes niet kan tegenhouden. Hij kan ze zelfs vertragen met toestemming van de Auteur. Het kan zijn door de tijd die God heeft vastgesteld, vanwege gebrek aan vertrouwen of volharding van de trouwe persoon, ik weet het niet. Wat ik weet is: de veroveringen van het geloof gaan altijd vooraf met het woedende gebrul van de hel.

Het is duidelijk dat het lawaai op zich geen enkele effect heeft. Het blijft alleen wanneer u er aandacht aangeeft en toestaat dat de angst binnenkomt.

De angst brengt twijfel voort en de twijfel neutraliseert de macht van het geloof. Dit is één van de tactieken van de hel geweest om de vervulling van de Beloftes te proberen te vertragen of tegen te houden.

Het is noodzakelijk om waakzaam en attent te zijn voor het lawaai, de bedreigingen, kortom, elke demonische signaal, zodat u positief kunt reageren. Oftewel, in plaats van jammeren, klagen of woorden van twijfels belijden, dient u het tegenovergestelde te doen, ga standvastig door en dank God, want uw overwinning is dichtbij.

Bisschop Edir Macedo

Gerelateerde artikelen

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*