Naar de kerk gaan is één ding; naar de kerk gaan dorstig naar God is totaal iets anders. Wanneer u deze zondag naar de kerk zal gaan, ga dan met een doel. Laat u zich niet afleiden door de mensen die wel of niet om u heen zijn, door iemands kleding, de manier waarop de pastor predikt, kortom, wees gefocust. U zult veel meer baat hebben van de dienst.

 Gezondheid – wij houden van gefrituurd voedsel. Maar te veel daarvan is niet goed voor het lichaam. dus eet vandaag niets gefrituurds. En als u gefrituurd voedsel kunt verminderen tot 1 of 2 keer per week (als het niet helemaal kan), dan is dat nog beter.
Relatie – wie houdt er niet van om geprezen te worden? Wanneer de lof oprecht is, dan kan het iemands dag helemaal maken, of zelfs veranderen. “Iemand prijzen is mij iets vreemds – niet omdat ik niks goeds zie om te zeggen, maar vanwege verlegenheid. Daarom is het voor mij een moeite, en ik geloof dat het hetzelfde is bij veel andere mensen. Maar de voordelen zijn enorm. Dus, merk vandaag wat positiefs op bij iemand – echtgenoot, echtgenote, zoon, vriend, collega enz. “Ik vind jouw nagels mooi vandaag”, “Jij kookt echt goed”, “Ik heb altijd bewondering gehad voor jouw oprechtheid” of iets anders kan ook” leert bisschop Renato Cardoso.
Financieel – dit gedeelte legt zichzelf uit. Wanneer u uw kledingkast opruimt en houdt wat u nodig hebt, dan zult u meer ruimte overhouden. U kunt zelfs wat extra geld verdienen door uw kleren die u niet meer nodig hebt te verkopen of veel mensen te helpen door ze weg te geven aan een organisatie die ze doorgeeft aan de behoeftigen. Zonder toe te voegen dat deze taak u zal doen nadenken over hoe weinig kleren u eigenlijk nodig hebt.
En vergeet niet: punctualiteit is een signaal van bekwaamheid en respect. Kom altijd te vroeg, nooit te laat!
Tot morgen!
Normale mensen denken alleen maar aan hoe ze de tijd kunnen doorkomen. Buitengewone mensen denken aan hoe ze er het beste gebruik van kunnen maken.

Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 14

(Klik erop om het te vergroten)