Het hoofdpunt van de Vasten van Daniël is de Heilige Geest. Uw geestelijke taak van vandaag is om een deel van uw slaap te offeren en Hem te zoeken bij één van de gesuggereerde tijdstippen. Wilt u het op een ander tijdstip doen? Ga door, maar doe het.
Het zou goed zijn als u een officiële dag had waarbij u uw shirt nat maakte – door te zweten. U zult zien dat uw stemming en energie veel beter zullen worden.
Heeft u een familielid die af en toe tijdens de vreemdste tijdstippen in uw verstand opkomt? Waarschijnlijk is uw geweten van u aan het eisen dat u contact dient op te nemen. Maak gebruik van het einde van het weekend om contact te leggen met deze persoon.
Het Financieel gebied – denk over deze regel, van een grote zakenman, na: “Leef met 70% van uw inkomsten; bespaar of investeer 20%; maar geef de eerste 10% aan God.” Een voorbeeld hiervan, als u €1000 verdient, leer dan om met €700 te leven, bewaar of investeer €200, maar geef altijd als eerst de tiende aan God. Dezelfde formule kan ook toegepast worden in uw zaak, als u uw eigen zaak heeft.
U bent dit waarschijnlijk aan het lezen op uw computer, wiens gebruik ervan een gebruik en een noodzaak is geworden. Maar als u nog typt alsof u “mieren probeert te pletten”, dan is één van de beste investeringen die u kunt doen om te leren blind te typen – iets wat veel makkelijker is dan u denkt – het vereist alleen maar wat discipline: typelesonline.nl en typingweb.com en nog andere sites. (Er zijn ook cursussen waar u voor kunt betalen en applicaties voor uw computer. Zoek “typecursus” op en u zult veel opties hebben.)
Tot morgen!
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 15

(Klik erop om het te vergroten)