Wist u dat de gemiddelde Nederlander ongeveer 32 kilo suiker per jaar consumeert? En dat het wereldwijde gemiddelde 22 kilo is? Geraffineerde suiker is grotendeels verantwoordelijk voor een groot aantal ziekten. Er zijn sommigen die helemaal geen suiker op tafel zetten, maar vervangen hem met honing, vruchtensuiker of zoetstoffen met mate. Laten we vandaag kijken hoe we de dag rond kunnen komen zonder suiker.
Wanneer was de laatste keer dat u iemand die u kende tot Jezus bracht? Zielen winnen dient onze dagelijkse bezorgdheid te zijn als christenen. Maar soms blijven we hameren op dezelfde mensen die Jezus (nog) niet willen en zodoende vergeten wij dat er anderen zijn die wel dorstig naar Hem zijn. Bid vandaag tot God op de volgende manier, dat Hij iemand op uw pad brengt die het nodig heeft om Hem te kennen en dat u de wijsheid zult hebben om te weten hoe u Jezus aan die persoon moet presenteren.
Wij hebben orde, duidelijkheid en een rein geweten nodig om te kunnen ontwikkelen. En het zal niet gaan om een rein geweten te hebben als onze werkplaats, studieruimte, computer of zelfs onze kamer of kantoor een totale rommel is. Daarom zult u vandaag een uurtje de tijd nemen om op te ruimen waar er rommel is.
De andere taken behoeven geen uitleg. U dient ze alleen te doen!
Tot morgen!
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 16

(Klik erop om het te vergroten)