De beste manier om te weten of u wel of niet de Heilige Geest hebt is om uw leden te beoordelen met betrekking tot de nieuwe vruchten die in allen die Hem hebben aanwezig dienen te zijn. Maak een nauwgezette analyse hiervan wat uw taak voor het Geestelijk gebied betreft.
Het oog is groter dan de maag – dit is een slechte eigenschap van veel mensen. Vandaag is onze taak om minder porties te eten. Langzamer eten, van tafel opstaan om niet “propvol” te worden, luister naar uw maag en niet uw ogen – dit zijn een paar tips om u te helpen. Als u geen enkele moeite hebt om dikker te worden, evalueer vandaag dan hoe gezond het voedsel is dat u normaal gesproken eet en kijk of u iets moet veranderen.
Relatie – het is bewezen dat verplichtingen niet werken om een persoon te veranderen. Jezus zei al dat wij anderen moesten behandelen zoals wij willen dat zij ons zouden behandelen. Of vindt u het als iemand u onder druk zet? Zet daarom uw zoon, vrouw, man of wie dan ook niet onder druk. De mensen veranderen omdat ze dat willen, niet omdat anderen dat voor hun willen. Dus haal de druk weg en vraag God om wijsheid om te weten hoe u de mensen uit zichzelf kunt doen veranderen, en niet vanwege uw onderdrukking.
Financieel – dit is een heel interessante uitdaging. U heeft een bepaald geldbedrag nodig, maar u heeft het niet. Wat u heeft, is maar een schijntje van wat u nodig hebt. Wat kunt u doen om hetgeen u heeft te vermenigvuldigen tot twee, vijf of zelfs tien keer meer? In het mogelijk om €1 te veranderen in €10? €10 in €100? En €100 tot €1000? Het resultaat van deze uitdaging kan u het geld geven dat u nodig hebt en ook een goed idee om zaken te doen; Dit is voor wie gelooft. Wie het heeft gedaan, laat ons weten wat het resultaat was.
Tot morgen!
Heel mijn levenlang wist ik dat al het geld dat ik wilde daarbuiten lag. Het enige dat ik moest doen was erachter aan gaan.
Curtis Carlson
Hier zijn de taken voor vandaag:
Vasten van Daniël – Dag 17

(Klik erop om het te vergroten)