Untitled-1Hoewel ik al vele jaren met veel plezier een helpster ben, merkte ik niet op dat mijn geestelijk leven verzwakte. Ik was heel druk bezig met veel zaken in mijn leven en zonder dat ik het doorhad ging het ten koste van mijn relatie met God. Zodoende raakte ik altijd heel bezorgd wanneer situaties of problemen opdoken.
Toen de vasten van Daniel werd aangekondigd zag ik het als een gelegenheid om mijn geloof te versterken en mijn relatie met God te verbeteren. Ik gebruikte al mijn kracht om een vernieuwing te bereiken. Hoewel ik al gedoopt ben met de Heilige Geest begon ik mezelf meer aan Hem te geven.
Door de Vasten van Daniel heb ik meer zekerheid en rust in mijn binnenste dan voorheen.
Mijn geloof is vernieuwd en mijn relatie met God is beter dan ooit. Ik heb me gerealiseerd dat ik mijn geestelijk leven als prioriteit dien te stellen, al ben ik al gedoopt met de Heilige Geest. Elke Vasten leert mij een belangrijke les.
Gianina Westfa