GladysLetterboomIk had al vaker deelgenomen aan de Vasten van Daniël, maar deze keer deed ik het anders. Ik wijdde mij meer toe aan het opbouwen van mijn relatie met God. Ik sprak vaak met Hem. Ik zette alles wat mij zou kunnen afleiden aan de kant, zodat mijn focus 100% op Hem zou zijn en zodat ik beter kon begrijpen wat Hij van mij verwacht. En ik zal het moment waarop ik vervuld werd met een zekerheid die ik nooit ervaren had, nooit vergeten. Ik had de zekerheid dat dit de Geest van God in mij was.
Wat een zegen!
Gladys Letterboom
elianaweb copyVan binnen was ik altijd al een leeg persoon. In de vorige Vasten van Daniël had ik de Heilige Geest ontvangen. Mijn leven werd vervuld met een vreugde die ik voorheen nooit ervaren had.
Ik nam deel aan deze Vasten met als doel om mijzelf te verbeteren in bepaalde aspecten. We zijn nu al op de helft van de Vasten en ik ben al veel verbeteringen aan het zien. Ik bemoedig iedereen die deelneemt om door te gaan. En als jij nog niet aan het deelnemen bent, zou ik zeggen: Pak deze gelegenheid, het zal je zeker helpen.
Ik ga door!
Eliana do Rosario