Conchita7Ik nam deel aan de Vasten van Daniël, maar vanaf het begin vroeg ik God om mij de juiste begeleiding te geven, Zijn begeleiding. Ik wist dat de Geest van God was wat ik miste in mijn leven. Daarom gaf ik mijn alles in deze Vasten.
Tijdens de nachtwake zei de pastor dat wij al onze bezorgdheid die ons tijdens de Vasten belemmerde, in de handen van God dienden te leggen, zodat we zonder een blokkade Zijn aanwezigheid konden zoeken. Diezelfde avond ervoer ik iets wat ik nog nooit in mijn leven ervaren had.
Ik ontving rust en ik wist dat de vrede die ik ontving alleen van God kon komen. Dit was een dag die ik nooit meer zal vergeten!
Conchita Sylvester
Georgio7Toen ik deelnam aan de Vasten van Daniël wilde ik Gods Geest ontvangen op mijn eigen manier, door mezelf te isoleren en zo min mogelijk met anderen (zoals mijn vriendin, familie, vrienden) te communiceren. Hoewel ik dacht dat ik het op de juiste manier aan het doen was, werd werd ik emotieloos, bitter en kreeg ik heel veel twijfels in plaats van vrede, blijdschap en liefde.
Tijdens de Avond van de Bruidegom heb ik een ervaring met de Heilige Geest gehad waarin Hij mij mijn onzekerheden toonde en mij liet zien dat ik Hem niet toeliet.
Ik begon te geven wat er binnen in mij zat en Hij gaf mij rust. Na die ervaring begon ik meer te investeren in mijn relatie met God. In plaats van te vragen naar Zijn Geest begon ik alles te geven aan God, zoals mijn geheimen, mijn angsten, mijn bezorgdheid enz. Ik begon Hem te vertrouwen.
Ik deed meer om mijzelf te veranderen. Hij toonde me meerdere dingen in mijn hart, die ik aan Hem moest geven, zodat Hij in mij kon leven. In de laatste nachtwake van de Vasten, had ik gedurende het gebed mijn laatste belemmering geconfronteerd en dat was de twijfel.
Ondanks dat ik veel ervaringen met Hem had gehad, betwijfelde ik dat Hij in mijn binnenste wilde wonen. Doordat ik mijn GELOOF gebruikte, kon Hij mij herinneren aan wie Hij is en wat Hij wil doen in mijn leven. Ik gaf mijn alles aan Hem en op dat moment ontving ik het belangrijkste, Zijn Geest.
Deze dag staat voor altijd in mijn geheugen geschrift!
Georgio Richardson