jvo1Denk even na over deze twee zinnen:
• Verkeerd is verkeerd, zelfs als IEDEREEN het doet!
• Correct is correct, zelfs als NIEMAND het doet!
Waar denk jij aan als je deze twee zinnen leest?
Kijk, jij weet zelf of wat jij doet goed is of fout. En zeker dat jij ook weet, dat het te maken heeft met God behagen!
Je moet niet bang zijn om te doen wat correct is, omdat jij (misschien) de enige bent die doet wat correct is!
Wij moeten vooral sterk zijn in ons verstand, want zoals ik al zei: jij weet wat goed is en wat fout is, je moet niet zwak zijn om NEE te zeggen zoals je hebt geleerd bij het evenement Zeg Gewoon Nee! Wij moeten een keuze maken en bereid zijn om de gevolgen te accepteren want die zullen er altijd zijn en dat is zo bij het maken van een verkeerde keuze en bij een goede keuze.
Weet jij dat als jij bang bent om het correcte te doen dat je ook bang bent om God te behagen. En God zal automatisch iemand anders zoeken waarvan hij weet dat Hij hem/haar kan vertrouwen en dat die persoon God zal dienen tot het einde!
Wil jij vervangen worden omdat jij jouw talent, die God aan jou heeft gegeven, verstopt of wil jij jouw talent laten zien en ook gebruiken?
Want ik kies automatisch voor de tweede keuze en ik weet dat niet iedereen zal kiezen wat ik heb gekozen, want alleen degene die echt willen, zullen bij het leger van God horen en met God samen strijden!
IK BEN ERBIJ, EN JIJ?
Wees niet iemand die meeloopt (met deze wereld), maar laat juist de mensen die God niet kennen achter jou aanlopen. Ze moeten nieuwsgierig zijn naar het Woord van God en naar Zijn plannen.