FamMarcos_WebVanaf jonge leeftijd leed ik aan verschillende problemen. Ik had last van nachtmerries en zelfmoordgedachten. Ik begon te roken toen ik 10 jaar was en dit werd al gauw een verslaving. Ik voelde mij vaak eenzaam en vanwege problemen die ik thuis zag, wenste ik mijn stiefvader ook de dood.
In het UKGR Centrum begon ik de gebedskettingen voor de bevrijding te volgen en nam deel aan de diensten op zondagochtend voor de innerlijke vrede. Ik begon al snel beter te slapen en dit bemoedigde mij om door te zetten.
Vandaag de dag ben ik totaal bevrijd van al die geestelijke problemen. Ik ben niet meer verslaafd en kan nu goed opschieten met mijn stiefvader, voel mij niet meer eenzaam, heb rust en vrede en ben heel gelukkig.
Sorendell Marcos
Ik groeide op in een gezin dat veel problemen had en in feite vernietigd was. De financiële problemen waren zodanig groot dat we op een bepaald moment zelfs niet wisten of we wel te eten zouden hebben. Op deze manier groeide ik op. Dit gaf mij slechte vooruitzichten voor de toekomst, omdat ik dacht dat mijn leven er net zo uit zou komen te zien. Ik leed daarnaast ook aan nachtmerries en had minderwaardigheidscomplexen.
Mijn ouders zochten toen ik nog jong was hulp in het UKGR Centrum. Onze thuissituatie veranderde daardoor. Toen ik ouder werd, begon ik de oplossing te zoeken voor mijn innerlijke problemen en begon ik deel te nemen aan de gebedskettingen voor de bevrijding en de diensten op zondagochtend. Ook nam ik deel aan campagnes van geloof.
Ik ben vandaag de dag vrij van de nachtmerries en de complexen, ik heb gestudeerd en financiële stabiliteit, er is van armoede geen sprake. Ik geloof in mezelf en ben gelukkig.
Priscilla Marcos
Wij leerden elkaar in het UKGR Centrum kennen en zijn inmiddels vijf jaar gelukkig getrouwd. We hebben dezelfde doelen, projecten, we delen dezelfde manier van denken en steunen elkaar. De vrede die wij beiden niet in onze familie hadden toen we opgroeiden, hebben we vandaag de dag samen.