Verdriet, kwelling, onzekerheid, struikelblokken… maar er bestaan ook TRANSFORMATIES, GETUIGENISSEN EN TOTALITEIT…

troonBanner2

HET GETRANSFORMEERDE LEVEN: Helaas gaan veel mensen door het leven met een gebogen hoofd, vanwege het immense verdriet dat zij in hun binnenste voelen. En als u één van die mensen bent, wees er dan zeker van dat dit laatste evenement van het jaar een transformerende effect in uw leven zal hebben, omdat u deze samenkomst gelukkig zal verlaten. Als u zich vandaag gekweld voelt, geloof dan dat u dit evenement zult verlaten met vrede met uzelf en met anderen, omdat God wil dat u COMPLEET GETRANSFORMEERD wordt!
HET LEVEN VAN GETUIGENISSEN: Wie wil nou niet dat zijn leven een levende getuigenis is van een transformatie? Door uw deelname aan de Nachtwake van de Jaarwisseling, zult u niet alleen getuigenissen geven, maar uw leven zal EEN GETUIGENIS worden! Uw gezondheid, huwelijk, bedrijf, familie, geestelijk leven, kortom, uw alles zal een Getuigenis worden van het feit dat God Leeft en Almachtig is boven alles en iedereen!
HET TOTALE LEVEN: Dit is het sterkste deel van dit evenement! Wanneer hebben wij een Totaal leven? Wanneer wij het geluk hier op Aarde bereiken en de zekerheid hebben van de Blijdschap na de dood. Dat wil zeggen, dat ons leven alleen maar “totaal” is wanneer wij Behouden zijn en, zodoende, zullen wij tijdens dit evenement aanwezig zijn om dit leven in bezit te nemen. Maar is een prijs die betaald moet worden, bevestig het zelf maar:
“Daarom, mijn geliefden, gelijk gij te allen tijde gehoorzaam zijt geweest, blijft, niet alleen zoals in mijn tegenwoordigheid, maar nu des te meer bij mijn afwezigheid, uw behoudenis bewerken met VREZE en BEVEN” (Filippenzen 2:12).
Dat is het geheim! Wie een totaal leven wil hebben, dient te “vrezen en te beven” voor de Almachtige! Wie over deze twee eigenschappen beschikt, wordt TOTAAL!
Nu, de keuze ligt aan u wat voor soort leven u wilt leiden. Een leven van verdriet, kwelling, onzekerheid, struikelblokken of een leven van TRANSFORMATIES, GETUIGENISSEN EN TOTALITEIT.

{slide=Wat wilt u? (klik hier)}

Als ik u vraag wat uw wensen zijn voor 2014, wat zou uw antwoord dan zijn?
2014
“Gelukkig worden…”, dat zal waarschijnlijk het antwoord van de meerderheid van de mensen zijn, maar wat zou u zeggen als ik u zou zeggen dat dat misschien niet genoeg is!? Nee, mijn beste lezer, het hoofdwoord van 2014 is DEFINITIE, want als er geen sprake is van definitie, dan kan er ook geen sprake zijn van REALISATIE.
Maar laten wij bij het meest logische beginnen. WAT HOUDT HET IN OM GEDEFINIEERD TE ZIJN? Het houdt in om een duidelijk, helder, EN NIET VAAG OF ONDUIDELIJK, uitleg te geven van hetgeen u wilt. In helderheid zit er immers scherpte en duidelijkheid. Er is geen ruimte voor misverstanden of verkeerde interpretaties “het spreekt boekdelen”, zoals het spreekwoord zegt!
En omdat 2014 HELDERHEID VEREIST, is dit precies wat wij zullen doen tijdens de beslissende Avond van de Jaarwisseling. Het menselijk leven bevat 5 gebieden: Geestelijk, Fysiek, Sentimenteel, Familie en Financieel. En aangezien alleen maar gelukkig zijn niet genoeg is, zult u in uw project voor 2014 definiëren wat u in deze 5 gebieden wilt bereiken. Wij geven u hieronder een aantal praktische adviezen, zodat u UW LEVEN DEFINIEERT IN 2014:
GEESTELIJK
-Heeft u de gehele Bijbel wel eens gelezen? Zet uzelf ertoe om het te doen in 2014
-Vast, één of twee dagen per week (het is gezond voor uw lichaam en geest)
-Neem deel aan de diensten van woensdag, vrijdag en zondagochtend
-Luister en kijk naar diensten van bp. Macedo (elke zondag om 18u)
-Neem deel aan wat meer dingen om uw geestelijk leven te ontwikkelen: luister naar radio positief, lees de geestelijke en intelligente boeken van het UKGR Centrum
-Sluit u aan bij de groepen die er in de kerk zijn, zoals de Evangelisatiegroep, de JvO, de Godllywood…
FYSIEK
-Houdt uzelf fit: val af als het nodig is, doe wat fysieke oefeningen, doe elke dag strek en rekoefeningen of, ten minste, 3 keer per week
-Verwijder van uw eetpatroon alles wat schadelijk is (vermijd zoetigheid, gefrituurd voedsel of te veel zout). Verminder de inname van koolhydraten
-Drink, ten minste, 1,5L water per dag
-Houd uw gewicht op peil
-Laat uzelf regelmatig controleren
-Neem vitamine supplementen die passen bij uw leeftijd
SENTIMENTEEL
-Stop met de bezorgdheid
-Geef uzelf niet meteen over aan de eerste of de tweede persoon die interesse voor u toont
-Ontwikkel uw fantasieën niet
-Vergeet de trauma’s van het verleden en neem deel aan de LiefdesTherapie
-Bevrijd uzelf van uw complexen en maak een nieuw beeld van uzelf dat aantrekkelijker is voor uzelf en voor anderen
-Leef correct en wees tevreden met uzelf, omdat de eerste stap is om gelukkig te worden in de liefde
FAMILIE
-Wees meer communicatief
-Plan activiteiten en momenten om met uw gezin/familie te ontspannen
-Maak een video van leuke momenten die jullie allen hebben meegemaakt
-Maak een plan voor evenement met uw familie (musea, theater, circus enz.)
-Wees meer toleranter
-Streef ernaar, hoe vaak het haalbaar is, om de maaltijden samen als een gezin te nuttigen
FINANCIEEL
-Update uw kennis
-Neem deel aan een cursus
-Neem een bijbaan
-Neem deel aan de Avond van Financieel Succes (Maandag om 20u, Den Haag- Fruitweg 4 of Amsterdam – Borneostraat 40)
-Schrijf die proefschrift die u al een tijd aan het uitstellen bent voor uw Master of doctorsgraad
-Neem risico’s voor dat bedrijf dat u altijd al hebt willen opstarten
DEFINIEER uw Project voor 2014!
Print uw Project uit en neem het met u mee naar de Nachtwake van de Jaarwisseling. Maak gebruik van deze gelegenheid om uw familieleden en vrienden mee te nemen!
Onthoud: “Degene die niet definieert, die zal wegkwijnen. U beslist het!”
Bisschop Júlio Freitas{/slide}
We zullen elkaar zien tijden de laatste uren van het oude jaar en de eerste minuten van het nieuwe jaar. Definieer uw Project voor 2014 en breng het met u mee naar de Nachtwake van de Jaarwisseling. Maak gebruik van deze gelegenheid en breng uw familieleden en vrienden met u mee?

Nachtwake van de Jaarwisseling
Dinsdag 31 december van 23u tot 00:15u