Screen Shot 2013-07-01 at 17.10.51Bent u er al eens bij stil gestaan om na te denken over hoe uw gedrag de laatste tijd is geweest? Wat voor voorbeeld heeft u aan de mensen om uw heen gegeven?
U weet dat wij vrouwen alles observeren, elk klein detail en we observeren ook andere vrouwen, toch? Dus u kunt er zeker van zijn dat de mensen die u omringen u hebben geobserveerd: wat u doet, hoe u zich gedraagt, wat u draagt enz.
Een V-woman is altijd bezorgd om ervoor te zorgen dat ze een goede voorbeeld is. In beleefd zijn, goede manieren hebben, aardig zijn, respectvol, fatsoenlijk en de lijst gaat door. Het kan ook als een daad van liefde beschouwd worden. Hoe? Denkt u misschien.
Wanneer u bezig bent om een V-woman te zijn, dan is uw eerste en belangrijkste zorg om een intieme relatie met God te hebben. Wanneer u dat echt doet, dan zullen uw acties natuurlijk anders zijn. U zult beginnen te schijnen en op te vallen te midden van velen. Mensen zullen bewonderen hoe u zich gedraagt en opmerken dat er iets bijzonders aan u is. Ze zullen nieuwsgierig zijn om meer over u te weten en waarom u zo anders bent dan de anderen.
Veel mensen hebben alleen slechte voorbeelden gehad gedurende hun levens. Door uw acties kunt u een verschil maken in iemands leven zonder dat u het zelfs doorheeft. Nu ziet u hoe belangrijk het is om een voorbeeldig gedrag te hebben, om een V-woman te zijn.
Maar, let op en evalueer uw gedrag. Is het positief of negatief geweest?
“Laat zo uw licht schijnen voor de mensen, opdat zij uw goede werken zien en uw Vader, die in de hemelen is, verheerlijken” (Matteus 5:16) NBG’51.
Thelma Silva
Volg mij op twitter: thelmalsilva