familiaWandel01FAMILIE…
Is de basiseenheid die de maatschappij verenigt… maar wat maakt de familie echt tot een “veilige haven” voor de mens?
Tijdens de beste dagen van ons leven; tijdens de momenten van verdriet; in de veroveringen; in de bedroefdheid… zijn zij degenen bij wie wij hulp zoeken. Vaak tonen wij niet hoe waardevol zij daadwerkelijk zijn of hoeveel ze ons helpen!
Net zoals een paraplu die ons beschermt ten dage van de regen, proberen zij ons te redden van de pijn. Een ondoordringbaar pantser dat dient als een schuilplaats, toevlucht en bescherming… dat is FAMILIE!
Dit woord wordt echter meer en meer een synoniem voor onenigheid, afstand, onbegrip en gebrek aan communicatie. Wij vergeten hoe belangrijk de familie is voor ons innerlijk welzijn.
Het voorstel van de Wandeling met de Familie dient precies om de eenheid van de familie te bevorderen door middel van een gezamenlijk gesprek en ontspanning.
Het gebrek aan eenheid in de familie is zo schadelijk dat velen ziek worden, geen motivatie hebben om te werken en zelfs depressief raken. De zin om te leven maakt plaats voor ontmoediging, frustratie, een gevoel van eenzaamheid en een gebrek aan steun van degenen die onvoorwaardelijk van ons houden. Het is onmogelijk om 100% gelukkig te zijn zonder harmonie in de familie.
Wat baat het immers om succesvol te zijn als wij de blijdschap van een overwinning of succes met niemand kunnen delen?
De Wandeling met de Familie is een kans om banden te herstellen, te communiceren en samen te zijn. Maar, op zichzelf is het niet de oplossing, daarom adviseren wij dat u enkele richtlijnen volgt, zodat de Wandeling effectief zal zijn.

Zaterdag 18 Mei om 12u

Voor meer informatie over de wandeling en waar het in uw stad zal plaatsvinden, bel: 070 388 84 42