medicos-americanos-descobriram-1Wat Artsen in de VS ontdekten over hun patiënten
Een Amerikaanse studie toonde aan dat 90% van de chronisch zieken vandaag één symptoom gemeen hebben.
Hun problemen begonnen niet met hoesten, pijn op de borst of op het hoofd. Bij 9 van de 10 patiënten was angst het eerste symptoom.
Dit is de mening van een groeiend aantal specialisten op het gebied van psychosomatische geneeskunde (dat zich bezighoudt met de fysieke symptomen van emotionele oorsprong). De angst van het verliezen van een baan, ouder worden, van schaamte, etc. vroeg of laat manifesteert het zich als “een klinisch symptoom.”
Soms is de angst niets meer dan een oppervlakkige angst; soms zit het zo diep dat de patiënt ontkent dat het bestaat en gaat die persoon van arts tot arts, blijft hij injecties, hormonen, rustgevende medicatie en pillen innemen in de zoektocht naar een verlichting.
Wat is het tegengif van de angst?
Het GELOOF. Wilt u een goede gezondheid hebben, meer zelfvertrouwen, meer vrede, betere beslissingen kunnen nemen, succesvoller zijn op het werk, aantrekkelijker zijn als persoon? Begin dan te investeren in uw Geloof. Het is een gratis energie die u onbeschrijfelijke resultaten zal brengen.
Het is niet religie of alleen maar in zomaar iets geloven. In iets geloven is beter is dan in niets geloven, maar het geloof dat resultaten met zich meebrengt, waar naar ik verwijs, is het Bijbelse intelligente geloof.
Als u het al gepraktiseerd heeft, dan weet u wat ik bedoel. Als u dit nooit geprobeerd heeft, dan weet u niet wat u mist.

Bisschop Renato Cardoso