GebedskettingSite

Niemand is vrijgesteld van problemen, en het aantal waar wij gedurende ons leven heen gaan is ontelbaar. Maar dit hoeft ons niet te ontmoedigen – in feite is een van de strategieën die onze moeilijkheden in succes veranderen het opvolgen van een Gebedsketting. Het heeft gewerkt voor mensen wiens levensveranderingen op deze site staan en het kan ook zeker voor u werken, maar de vraag is bent u klaar voor de uitdaging?
WAT IS EEN GEBEDSKETTING EIGENLIJK?
Een Gebedsketting is een serie van wekelijkse gebeden die gedaan worden zonder onderbreking. Het doel is om een positieve verandering te ontvangen door het geloof. Zij het genezing, een financiële doorbraak of geestelijke bevrijding, een Gebedsketting zal u helpen uw geloof en uw vastberadenheid te ontwikkelen om uw problemen te overwinnen.
DE SLEUTEL TOT HET SUCCES VAN EEN GEBEDSKETTING IS…
Volharding! Als u niet volhardend bent, dan zal het niet werken. Wanneer u de Ketting begint, dan begint u een oorlog tegen de bron van uw problemen; negatieve krachten zullen proberen om u te hinderen, maar WAT ER OOK GEBEURT, BREEK UW KETTING NIET. Neem het serieus. Het zou beter voor u zijn om een Gebedsketting niet te beginnen, dan het te beginnen en niet af te maken.
U BENT NIET ALLEEN
Als u twijfels hebt, in de war bent of uw geloof zwak wordt, aarzel dan niet om hulp te zoeken. Wees niet verlegen. Één advies kan van onschatbare waarde zijn. Het kan u zelfs meer helpen dan een gebed. Daarom zijn er pastors en helpers die u zullen begeleiden bij elke stap van uw gebedsketting.
NU, HET LIGT AAN U!
Gebruik uw geloof. Toon God een bewijs van uw geloof door trouw te zijn in uw Gebedsketting en zult met uw eigen ogen zien hoeveel Hij voor u zal doen. Weiger om uw problemen als iets standaards te beschouwen en begin deze week nog uw Gebedsketting bij de dichtstbijzijnde UKGR Centrum bij u in de buurt!