BatismoSuicaHoe kan men opnieuw geboren worden, als men al oud is?
Dit is de vraag die volken en naties intrigeren over de mogelijkheid om een nieuw pad in te slaan in het leven, wanneer er jaren voorbij gaan en er niets gebeurt. In tegenstelling, de neiging in deze wereld is dat het juist erger wordt vanwege oorlogen, vijandschap en verwarrende gedachten. Zodoende verliest de mens het juiste pad.
Hoewel, hetgeen slecht is vandaag de dag goed lijkt te zijn en ongerechtigheid normaal wordt gevonden in de hedendaagse maatschappij, hebben honderden mensen in Zwitserland juist de beslissing genomen om hun leven niet meer te leiden gebaseerd op wat anderen denken of de manipulerende invloed van religies. Geleid door een intelligent geloof, besloten zij om zich over te geven aan de Enige die de Macht heeft om ze te transformeren. Met het doel om een ware ontmoeting met de Heilige Geest te hebben, hebben deze mensen hun geloof openlijk omarmd door middel van de doop in het water.
“Gedurende een lange tijd was ik een man die de moeite deed om het goede te doen, maar ik ontving alleen maar slechte dingen in mijn leven. Ik geloofde in een god en had een strikt geloof, want mijn gehele familie is moslim. Maar nu omarm ik mijn geloof in de God die ik in de UKGR heb leren kennen. De God die mij voorspoedig heeft gemaakt, mij bevrijd van slapeloosheid, nervositeit en mij heeft genezen van een beginnende verlamming aan de linkerkant van mijn lichaam. Nu geef ik mijn leven aan Hem” (Hassan).
Met dank aan: pastor Filipe Monteiro – Zwitserland