PositiefVaak leren wij de mensen dat wij positief moeten zijn. En dat is een feit! Door positief te zijn, maak je alles wat om je heen is ook positief.
Het probleem is dat mensen denken dat positief zijn zo eenvoudig is als: af en toe een paar positieve woorden zeggen of wat positieve gedachtes hebben. Dat is niet genoeg en daarmee komt vaak de frustratie.
Positief zijn heeft meer te maken met wie wij zijn dan met wat wij doen. Wie wij zijn zal natuurlijk hetgeen wij doen beïnvloeden. Een paar dingen die ik af en toe doe, vormen mijn karakter niet. Maar wel de dingen die ik constant doe!
Dus, wij moeten de negatieve gedachtes altijd neutraliseren, door ze altijd te verwisselen voor positieve gedachtes. In plaats van iets slechts te zeggen, denk goed na en belijd jouw succes… altijd.
Wat ik bedoel is: Wij moeten leren om in onszelf te geloven. Geloven in wat wij doen. Geloven in het succes. Geloven in de toekomst.
Denk met mij mee. Als jij niet in jezelf gelooft, wie zal dan in jou geloven?
En zelfs als iemand in jou gelooft, zal die persoon niet voor jou kunnen handelen. Snap je?
Heb je hulp nodig? Probeer je het te doen, maar zonder succes? Zoek dan andere mensen die hebben geleerd om positief te zijn. Zij zullen je zeker kunnen bemoedigen.
Hier kan je zulke mensen vinden.
Bisschop Rui Silva
Bezoek ook mijn blog op: bpruisilva.nl