Fam_Izzinosa_2In de tiende week van haar zwangerschap kreeg Marcia tekenen van een miskraam. In week 20 werd alles erger waarbij ze zelfs ontsluiting had. Alles zag ernaar uit dat hun dochter het niet zou redden, maar toen gebeurde er iets wat zelfs de artsen niet konden geloven.
Screen Shot 2013-06-27 at 17.48.47
In het begin van 2012 besloten mijn man en ik om een tweede kind te krijgen. Het was heel snel gelukt, maar al in de tiende week van mijn zwangerschap had ik de eerste tekenen van een miskraam. In die week leed ik veel bloedverlies, maar gelukkig was het geen miskraam. Later, toen ik twintig weken zwanger was, had ik nog een keer last van bloedverlies, maar nu was het erger. Ik had ook een ontsluiting van 4cm. Dit was te veel voor deze fase van mijn zwangerschap. Normaal gesproken worden baby’s rond 40 weken geboren met 10 cm ontsluiting. In deze fase zou onze dochter het dus niet kunnen overleven. De dokters vertelden ons die nacht: “Jullie baby wordt straks geboren en zij zal het niet overleven, omdat wij met 20 weken helaas niets kunnen doen.”
Samen met mijn man heb ik heel veel gebeden en twee dagen later kwam er een dokter langs die zei: “Misschien kunnen wij een operatie overwegen, maar wij geloven niet dat dit de baby lang zal beschermen, hooguit een paar weken meer, maar jullie baby zal dan zeer waarschijnlijk nog te prematuur geboren worden.” Na de operatie moest ik stil zitten, ik mocht niet veel bewegen en moest wachten.Screen Shot 2013-06-27 at 17.47.10
In de UKGR hebben wij echter geleerd dat het geloof het wapen is tegen de situaties die niet menselijk op te lossen zijn. Dus toen de Campagne van Israël kwam, besloten wij om te offeren voor het leven van ons dochtertje. Ons geloof en zekerheid dat onze dochter gezond in mijn armen zou zijn, werd elke week sterker en sterker. Zelfs met alle moeilijke dagen die wij hadden, bleven wij volhouden en hadden wij nooit twijfels.
Na bijna vier maanden is ons lieve meisje geboren. Zelfs de dokters konden het niet geloven. In het ziekenhuis werd ze het wonderkind genoemd. God heeft onze dochter 36 weken en 3 dagen beschermd, lang genoeg om gezond en sterk geboren te worden en te leven. Vandaag is onze familie compleet. Wij zijn erg gelukkig met onze twee kinderen, een jongen en een meisje.
God heeft ons geloof gezien door middel van ons offer en heeft ons geëerd.
Familie Izzinosa