rfCrew01

Op zondag 1 september was het eindelijk zover voor de JvO! De dag voor het evenement van het jaar was aangebroken en de resultaten mochten er zijn. Het was meer dan geslaagd en iedereen die er was, heeft een geweldige tijd gehad. De optredens waren top, de sfeer was super en er werd een waardevolle boodschap meegegeven.
De leider van de JvO in Europa was met veel plezier ook aanwezig op het evenement en hij gaf een belangrijke boodschap mee aan alle jongeren. Iedereen heeft een vrije wil en maakt zijn eigen keuzes, maar de gevolgen van elke keuze zullen er zeker zijn. Wij kunnen geestelijke gesproken niet “blind” zijn en ons laten leiden door slechte gezelschappen, want aan het eind zijn wij degenen die met de gevolgen moeten leven en niet de mensen die ons tot die keuzes hebben geleid. Dus denk na en Zeg Gewoon NEE, want door “Nee” te zeggen, zal je veel negatieve dingen in jouw leven voorkomen.
Hieronder zijn een aantal Facebook reacties van jongeren die aanwezig waren:
Glodi Mbwete: “Het evenement “Zeg Gewoon Nee” was te tof vandaag . Veel nieuwe en oude gezichten gezien @ Jeugdgroep Van Oranje. Ik was positief verrast.
Roda Muniunga: “Het evenement Zeg Gewoon Nee was echt super!!
En meer dan dat de boodschap was erg sterk en het heeft veel ogen geopend!!
Tot het volgende evenement ik kan nu al niet wachten 🙂
Orisia Iriis: “Bedankt Jeugdgroep Van Oranje voor de mooie middag: #zeggewoonnee was super! En ik ben erg blij met de ipad mini die ik heb gewonnen! — bij Zeg Gewoon Nee.
Raily Geertruida: “Zeg Gewoon Nee was echt geweldig als je er niet bij was heb je het echt gemist. Ik ben fan geworden van D&G
Mario Gomes Oliveira:Wat een zegen vandaag bij het ZEG GEWOON NEE evenement.
Leslie Mendes: “We had a blast!!! @ Zeg Gewoon Nee!!! JvO till the End!
Nicole Mendes Semedo: “Het was een leuk en gezegend evenement degene die er niet waren hadden het gemist maar jullie zien de foto’s en filmpjes nog wel.
Hou onze facebook en jvo site in de gaten voor foto’s en video’s.
Volg ons op www.facebook.com/jeugdgroep of Jvo.ukgr.nl