Santuario_VidaSentimentalNL01

ZOEKT U NAAR EEN ANTWOORD? Analyseer de antwoorden die u heeft gekregen!

Met de armen over elkaar gekruisd en rustig afwachten dat uw doel gerealiseerd wordt… helaas is dit de houding geweest die, over het algemeen, het leven van de mensen geleid heeft. Ze verwachten dat de regering verandert, de belasting verlaagd wordt, de wetten wijzigen, er meer banen komen, de aandelenmarkt zich beter ontwikkeld, dat er een genezing gevonden wordt voor kanker enz. Velen wachten op een menselijk antwoord voor hun problemen en dat is de grootste reden waarom er een gebrek is aan antwoorden in hun levens!

FilipeeNeuza_100“Vandaag de dag kan ik over een andere situatie praten, omdat mijn leven helemaal veranderd is! Ik heb een gelukkig huwelijk.”
Neuza Rocha
 
ANABELA_100“Mijn huwelijk werd ook hersteld en mijn leven is nu een weerspiegeling van mijn geluk.”
Anabela Pinho
 
 
HET HEILIGDOM VAN HET ANTWOORD
In Lucas 1:5 wordt het verhaal verteld van Zacharias en Elisabet. Deze passage verhaalt het belang van een compromis (verbintenis) tussen mensen, omdat deze eigenschap naar de verovering leidt. Door deze eigenschap ontving dit Bijbelse koppel, door middel van een engel, een ANTWOORD in het HEILIGDOM. In dit “HEILIGDOM VAN HET ANTWOORD” zullen alle mensen, die niet alleen maar hopen, maar ook vurig verlangen en hebben gestreden voor een antwoord voor hun leven, ingaan op ZONDAG 25 AUGUSTUS. De Bijbel verwijst naar het feit dat zij allebei, zowel Zacharias als Elisabet, onberispelijk waren voor God en hoewel zij hun grootste wens niet behaald hadden, bleven ze sterk, trouw en oprecht jegens de God die zij dienden. In feite hadden zij een gedrag dat als een voorbeeld voor ons dient. Zij leefden door het geloof en bleven aan God offeren, zonder ooit hun droom op te geven of God te lasteren. Vergeet nooit dat God Rechtvaardig is en altijd op het juiste moment komt om te handelen!

ZONDAG om *07:30u en 10u ZAL HET DE DAG VAN UW ANTWOORD ZIJN!

* Dit geldt voor de volgende vestigingen:  Fruitweg 4, Den Haag

                                                                                                      Borneostraat 40,  Amsterdam Oost

                                                                                          Westersingel 42, Rotterdam

                                                                                                   Diergaardesingel 70, Rotterdam